martes, 1 de febrero de 2011

Febrer fotogràfic



TALLER DE FOTOGRAFIA CREATIVA: LA FOTOGRAFIA D’AUTOR.
Aquest curs, impartit pel fotògraf saforenc Pere Huerta (membre del Col·lectiu Indivisual), està dirigit a tots el fotògrafs, tant a aquells que comencen ara amb la fotografia, com a aquells experimentats que necessiten acostar-se a la fotografia des d’un punt de vista diferent o vulguen actualitzar els coneixements apresos. Aprendrem a usar tots els recursos del llenguatge visual, els secrets de la composició, les aportacions científiques al llenguatge plàstic de la fotografia o a realitzar correctament un projecte personal. Tots els alumnes formaran part d’una exposició que serà inaugurada el 30 de juliol al Museu Etnològic d’Ador.
Tots els dimecres des del 23 de febrer fins al 16 de juny de 2011 a la Biblioteca Municipal. Horari: 20 h.– 21,30 h. Matrícula i més informació a la biblioteca fins el 21 de febrer. Preu: 45 euros
AQUEST TALLER ESTÀ DINS DEL PROGRAMA D'ACTES DEL FEBRER FOTOGRÀFIC ADOR 2011. Més informació en www.culturador.blogspot.com

La resta d'actes que portarem a terme durant el més de febrer hi són:


EXPOSICIÓ COL·LECTIVA TERRA ENDINS

Aquesta exposició ens acosta un recull de treballs representatius de fotògrafs de les comarques veïnes de la Vall d’Albaida i de la Costera; i ens dóna l’oportunitat de conèixer de primera mà la direcció que pren a hores d’ara l’obra d’aquestos autors. Els fotògrafs que exposen els seus treballs són: Javier Soro, Xavier Company,  Eduardo Francés, Javier Alcázar, Vicent Garrido, Vicent Marchirant i Víctor Lostao. 
De l’11 al 25 de febrer de 2011 al Museu Etnològic d’Ador. De dilluns a divendres, de 18 h. a 20 h.  
Inauguració amb Vi d’Honor el divendres, 11 de febrer. 20 h.


TAULA REDONA: LA FOTOGRAFIA, ADÉU A UN ART MENOR
Taula Redona a càrrec dels fotògrafs Xavier Company, Vicent Marchirant i Pere Huerta, presentada i moderada pel Tècnic de Cultura de l’Ajuntament d’Ador David Marí, on es debatrà, amb la participació del públic, sobre la qualificació i la qualitat de la fotografia en tant que anècdota, mitjà expressiu, canal de comunicació i publicitari o art major. Es revisaran els valors documentals, artístics, comercials o museològics de la fotografia.
Divendres, 11 a les 20,30 h. al Museu Etnològic d’Ador.

TROBADA FOTOGRÀFICA A ADOR
De 9 del matí i fins l’hora de dinar recorrerem els racons del poble amb fotògrafs vinguts d’altres llocs de la Safor i de les comarques veïnes. Esteu tots convidats a agafar les vostres càmeres i unir-vos-en amb tots ells. Visitarem  també l’exposició Terra Endins al Museu Etnològic d’Ador.
Dissabte, 19 de febrer. 9 h. Plaça la Font (front ajuntament i església).


No hay comentarios:

Publicar un comentario